Polityka prywatności

 

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO”, „GDPR” lub „Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych”).

 

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy lajtmar.pl

Administratorem danych osobowych przekazywanych przez użytkowników sklepu lajtmar.pl jest Lajtmar s.c. Piotr Bobrowski, Marzena Bobrowska, z siedzibą przy ul. Boczna 36, 62-050 Krosno. Tel. +48602 498 981 lub 664 288 522, adres e-mail: biuro@lajtmar.pl

 

Szanując Państwa prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych, zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Dane użytkowników serwisu będą wykorzystane jedynie w celu realizacji zamówień oraz komunikacji w ramach zawieranych umów .

Newsletter

O ile Państwo wyraziliście zgodę na zapis do newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych, wyłącznie produktów oferujących przez sklep lajtmar.pl. Zgoda może być cofnięta w dowolnym czasie poprzez kliknięcie w link rezygnacyjny, otrzymany wraz z newsletterem, lub przesłanie żądania na adres biuro@lajtmar.pl

 

Jakie dane zbiera nasz sklep internetowy ?

Sklep internetowy będzie od Państwa zbierał następujące dane, w przypadku dokonywania zakupów i procesu rejestracji w witrynie www.lajtmar.pl:

1) Nazwisko i imię, adres, adres poczty elektronicznej, nr telefonu. Potrzebne w celu realizacji zawieranych umów.

2) Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Państwa indywidualnych potrzeb. Można zgodzić się na to, aby wpisane przez Państwa dane zostały zapamiętane i by móc bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej. Więcej informacji w zakładce "Polityka plików cookies"

Podanie powyższych danych jest dobrowolne lecz konieczne do realizacji zawieranych umów.

Przysługuje Państwu prawo: dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo poprawiania danych, przeniesienia danych osobowych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych. W celu realizacji tego uprawnienia, prosimy o korzystanie z opcji w ramach swojego indywidualnego konta lub przesłania żądania na adres e:mail : biuro@lajtmar.pl

 

Komu udostępniamy dane ?

 

W celu realizacji zawieranych umów, sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane naszym partnerom. Mogą to być:

  • firmy świadczące usługi kurierskie/pocztowe, które dostarczają Państwu zakupione towary
  • operatorzy systemów płatności, dzięki którym w bezpieczny i szybki sposób zapłacą Państwo za zakupione towary.
  • podmioty świadczące usługi księgowe/rachunkowe
  • firmy analizujące ruchy użytkowników na naszej stronie

Państwa dane osobowe mogą być także udostępniane organom tj. sądy czy policja - czyli instytucjom upoważnionym do tego z mocy prawa. 

 

Środki zapobiegawcze

Stosujemy techniczne i organizacyjne środki bezpieczeństwa danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną za pośrednictwem sklepu internetowego, zapobiegających pozyskiwaniu i modyfikowaniu tych danych przez osoby nieuprawnione.

 

W przypadku pytań dotyczących powyższej deklaracji ochrony prywatności, warunków korzystania z portalu lajtmar.pl czy możliwości kontaktu z nami, prosimy o wysyłanie uwag na adres: biuro@lajtmar.pl

 

 

Nowości
BAWEŁNA POPIELATA W PRĄŻEK/ 2420
BAWEŁNA POPIELATA W PRĄŻEK/ 2420
25,00 zł
m.b.
KUPON 1,3m LEN Z JEDWABIEM/ BEŻ KAWA Z MLEKIEM 3736
KUPON 1,3m LEN Z JEDWABIEM/ BEŻ KAWA Z MLEKIEM 3736
90,00 zł
Kupon. Cena dotyczy określonej ilości (opis).
GUZIK STOŻEK KRYSZTAŁOWY
GUZIK STOŻEK KRYSZTAŁOWY
6,00 zł
szt.
GUZIK SREBNE OBRĘCZE
GUZIK SREBNE OBRĘCZE
2,00 zł
szt.
GUZIK Z NATURALNEJ MUSZLI 27mm 6221
GUZIK Z NATURALNEJ MUSZLI 27mm 6221
2,50 zł
szt.
GUZIK Z NATURALNEJ MUSZLI  27mm 6222
GUZIK Z NATURALNEJ MUSZLI 27mm 6222
3,00 zł
szt.
SREBRNA KLAMRA Z CYRKONIAMI
SREBRNA KLAMRA Z CYRKONIAMI
46,00 zł
szt.
CZASZKA HAFTOWANA 5590
CZASZKA HAFTOWANA 5590
12,00 zł
szt.
LEN CZARNY 6198
LEN CZARNY 6198
41,00 zł
m.b.
CZARNA KORONKA W KUPONACH 10 CM X 160 CM / 6217
CZARNA KORONKA W KUPONACH 10 CM X 160 CM / 6217
15,00 zł
WEŁNA AMARANTOWY RÓŻ/ 6202
WEŁNA AMARANTOWY RÓŻ/ 6202
99,00 zł
m.b.
WEŁNA CZARNA Z ELASTANEM/ 6200
WEŁNA CZARNA Z ELASTANEM/ 6200
99,00 zł
m.b.
WEŁNA W SZARĄ KRATKĘ / 6137
WEŁNA W SZARĄ KRATKĘ / 6137
85,00 zł
m.b.
DZIANINA W ORNAMENTY / 6181
DZIANINA W ORNAMENTY / 6181
42,00 zł
m.b.
DZIANINA W GROSZKI/ 6190
DZIANINA W GROSZKI/ 6190
42,00 zł
m.b.
KREPA  POLIESTROWA / 6145
KREPA POLIESTROWA / 6145
35,00 zł
m.b.
CHANELKA KOSTIUMOWA  Z CEKINKAMI / 6191
CHANELKA KOSTIUMOWA Z CEKINKAMI / 6191
120,00 zł
m.b.
CHANELKA KOSTIUMOWA RÓŻ/ 6192
CHANELKA KOSTIUMOWA RÓŻ/ 6192
120,00 zł
m.b.
ŻAKARD W PASKI/ 6144
ŻAKARD W PASKI/ 6144
70,00 zł
m.b.
TKANINA W DROBNE GROSZKI/ 6177
TKANINA W DROBNE GROSZKI/ 6177
25,00 zł
m.b.
BAWEŁNA W KOLORZE JEANSU / 6199
BAWEŁNA W KOLORZE JEANSU / 6199
35,00 zł
m.b.
BAWEŁNA ELASTYCZNA 6155
BAWEŁNA ELASTYCZNA 6155
35,00 zł
m.b.
SATYNA ELASTYCZNA DRUKOWANA 6168
SATYNA ELASTYCZNA DRUKOWANA 6168
32,00 zł
m.b.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl