Polityka prywatności

 

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO”, „GDPR” lub „Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych”).

 

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy lajtmar.pl

Administratorem danych osobowych przekazywanych przez użytkowników sklepu lajtmar.pl jest Lajtmar s.c. Piotr Bobrowski, Marzena Bobrowska, z siedzibą przy ul. Boczna 36, 62-050 Krosno. Tel. +48602 498 981 lub 664 288 522, adres e-mail: biuro@lajtmar.pl

 

Szanując Państwa prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych, zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Dane użytkowników serwisu będą wykorzystane jedynie w celu realizacji zamówień oraz komunikacji w ramach zawieranych umów .

Newsletter

O ile Państwo wyraziliście zgodę na zapis do newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych, wyłącznie produktów oferujących przez sklep lajtmar.pl. Zgoda może być cofnięta w dowolnym czasie poprzez kliknięcie w link rezygnacyjny, otrzymany wraz z newsletterem, lub przesłanie żądania na adres biuro@lajtmar.pl

 

Jakie dane zbiera nasz sklep internetowy ?

Sklep internetowy będzie od Państwa zbierał następujące dane, w przypadku dokonywania zakupów i procesu rejestracji w witrynie www.lajtmar.pl:

1) Nazwisko i imię, adres, adres poczty elektronicznej, nr telefonu. Potrzebne w celu realizacji zawieranych umów.

2) Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Państwa indywidualnych potrzeb. Można zgodzić się na to, aby wpisane przez Państwa dane zostały zapamiętane i by móc bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej. Więcej informacji w zakładce "Polityka plików cookies"

Podanie powyższych danych jest dobrowolne lecz konieczne do realizacji zawieranych umów.

Przysługuje Państwu prawo: dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo poprawiania danych, przeniesienia danych osobowych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych. W celu realizacji tego uprawnienia, prosimy o korzystanie z opcji w ramach swojego indywidualnego konta lub przesłania żądania na adres e:mail : biuro@lajtmar.pl

 

Komu udostępniamy dane ?

 

W celu realizacji zawieranych umów, sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane naszym partnerom. Mogą to być:

  • firmy świadczące usługi kurierskie/pocztowe, które dostarczają Państwu zakupione towary
  • operatorzy systemów płatności, dzięki którym w bezpieczny i szybki sposób zapłacą Państwo za zakupione towary.
  • podmioty świadczące usługi księgowe/rachunkowe
  • firmy analizujące ruchy użytkowników na naszej stronie

Państwa dane osobowe mogą być także udostępniane organom tj. sądy czy policja - czyli instytucjom upoważnionym do tego z mocy prawa. 

 

Środki zapobiegawcze

Stosujemy techniczne i organizacyjne środki bezpieczeństwa danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną za pośrednictwem sklepu internetowego, zapobiegających pozyskiwaniu i modyfikowaniu tych danych przez osoby nieuprawnione.

 

W przypadku pytań dotyczących powyższej deklaracji ochrony prywatności, warunków korzystania z portalu lajtmar.pl czy możliwości kontaktu z nami, prosimy o wysyłanie uwag na adres: biuro@lajtmar.pl

 

 

Nowości
ŻAKARD 6291
ŻAKARD 6291
65,00 zł
m.b.
BAWEŁNA  W KRATĘ/ 6274
BAWEŁNA W KRATĘ/ 6274
73,00 zł
m.b.
JEDWAB NATURALNY KWIATY NA BIELI/ 6327
JEDWAB NATURALNY KWIATY NA BIELI/ 6327
269,00 zł
m.b.
WEŁNA PŁASZCZOWA / ZIELEŃ MORSKA 6242
WEŁNA PŁASZCZOWA / ZIELEŃ MORSKA 6242
120,00 zł
m.b.
JEDWAB NATURALNY ŻAKARDOWY/ 6310
JEDWAB NATURALNY ŻAKARDOWY/ 6310
110,00 zł
m.b.
DZIANINA W GROCHY / 6295
DZIANINA W GROCHY / 6295
48,50 zł
m.b.
DZIANINA  6286
DZIANINA 6286
48,50 zł
m.b.
DZIANINA CHŁODNA WISKOZA / 6312
DZIANINA CHŁODNA WISKOZA / 6312
60,00 zł
m.b.
DZIANINA WISKOZA J.RICHMOND/ 6313
DZIANINA WISKOZA J.RICHMOND/ 6313
85,00 zł
m.b.
WEŁNA KOSTIUMOWA / ZIELEŃ MORSKA 6257
WEŁNA KOSTIUMOWA / ZIELEŃ MORSKA 6257
121,00 zł
m.b.
JEDWAB NATURALNY, ŻAKARDOWY/ KORAL 6314
JEDWAB NATURALNY, ŻAKARDOWY/ KORAL 6314
145,00 zł
m.b.
JEDWAB NATURALNY / KWIATY 6325
JEDWAB NATURALNY / KWIATY 6325
245,00 zł
m.b.
WEŁNA KOSTIUMOWA  W KRATKĘ / 6280
WEŁNA KOSTIUMOWA W KRATKĘ / 6280
99,00 zł
m.b.
WEŁNA KOSTIUMOWA SZARA / 6255
WEŁNA KOSTIUMOWA SZARA / 6255
121,00 zł
m.b.
LUKSUSOWY JEDWAB NATURALNY 6329
LUKSUSOWY JEDWAB NATURALNY 6329
269,00 zł
m.b.
LUKSUSOWY JEDWAB NATURALNY/ 6330
LUKSUSOWY JEDWAB NATURALNY/ 6330
269,00 zł
m.b.
PODSZEWKA SREBRZYSTO-SZARA / 6307
PODSZEWKA SREBRZYSTO-SZARA / 6307
18,50 zł
m.b.
PODSZEWKA ŻAKARDOWA 6296
PODSZEWKA ŻAKARDOWA 6296
18,50 zł
m.b.
PODSZEWKA ŻAKARDOWA BORDO 6261
PODSZEWKA ŻAKARDOWA BORDO 6261
18,50 zł
m.b.
PODSZEWKA SYGNOWANA BEŻ 6333
PODSZEWKA SYGNOWANA BEŻ 6333
28,00 zł
m.b.
WEŁNA CZARNA ELASTYCZNA / 6281
WEŁNA CZARNA ELASTYCZNA / 6281
105,00 zł
m.b.
WEŁNA KOSTIUMOWA / 6287
WEŁNA KOSTIUMOWA / 6287
121,00 zł
m.b.
KORONKA PANELOWA GRANAT / 6309
KORONKA PANELOWA GRANAT / 6309
40,00 zł
Kupon. Cena dotyczy określonej ilości (opis).
WEŁNA DRUKOWANA 6275
WEŁNA DRUKOWANA 6275
105,00 zł
m.b.
WEŁNA ZIELEŃ, KRATECZKA-JODEŁKA/ 6269
WEŁNA ZIELEŃ, KRATECZKA-JODEŁKA/ 6269
121,00 zł
m.b.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl