Polityka prywatności
Polityka prywatności sklepu internetowego.
1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
2. Administratorem Danych Osobowych jest: Lajtmar s.c. ul. Boczna 36, 62-050 Krosno.
.3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:
 
 • Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz możliwości kontaktu z Tobą
 
• Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
 
• Nr telefonu – Powiadamiamy sms-em o wysłaniu towaru. Czasami też dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np.
brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.
 
• Adres e-mail – poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy wysłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu.
 
• Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych
– do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
 
• Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
 
• Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres e-mail). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
 
• Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
 
• Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.
5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.
6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.
7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz.U.nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e – mail pod adres biuro@lajtmar.pl lub listem poleconym na adres: Lajtmar s.c, ul. Boczna 36, 62-050  Krosno.
 
 
 
 


Nowości
VOUCHER PODARUNKOWY O WARTOŚCI 200 ZŁ
VOUCHER PODARUNKOWY O WARTOŚCI 200 ZŁ
200,00 zł
szt.
VOUCHER PODARUNKOWY O WARTOŚCI 100 ZŁ
VOUCHER PODARUNKOWY O WARTOŚCI 100 ZŁ
100,00 zł
szt.
VOUCHER PODARUNKOWY O WARTOŚCI 50 ZŁ
VOUCHER PODARUNKOWY O WARTOŚCI 50 ZŁ
50,00 zł
szt.
KREPA, ŻORŻETA SUKIENKOWA/ 6122
KREPA, ŻORŻETA SUKIENKOWA/ 6122
38,00 zł
m.b.
DŻERSEJ, DZIANINA PUNTO/ CZERŃ 6121
DŻERSEJ, DZIANINA PUNTO/ CZERŃ 6121
46,00 zł
m.b.
KORONKA PANELOWA GRANAT / 6102
KORONKA PANELOWA GRANAT / 6102
40,00 zł
Kupon. Cena dotyczy określonej ilości (opis).
SIATKA  WEŁNIANA/ 6104
SIATKA WEŁNIANA/ 6104
80,00 zł
m.b.
 WISKOZA SUKIENKOWA PUDROWY RÓŻ 6107
WISKOZA SUKIENKOWA PUDROWY RÓŻ 6107
68,00 zł
m.b.
LEN ŻÓŁTY W KWIATY/ 6101
LEN ŻÓŁTY W KWIATY/ 6101
58,00 zł
m.b.
KORONKA CZARNA / 6103
KORONKA CZARNA / 6103
70,00 zł
m.b.
WEŁNA SZARY MELANŻ KRATKA / 6118
WEŁNA SZARY MELANŻ KRATKA / 6118
110,00 zł
m.b.
WEŁNA KOSTIUMOWA ECRU 6117
WEŁNA KOSTIUMOWA ECRU 6117
92,00 zł
WEŁNA KOSTIUMOWA BRUDNA MIĘTA/ 6112
WEŁNA KOSTIUMOWA BRUDNA MIĘTA/ 6112
115,00 zł
m.b.
WEŁNA KOSTIUMOWA, RÓŻ 6113
WEŁNA KOSTIUMOWA, RÓŻ 6113
160,00 zł
m.b.
WEŁNA TROPIK, BRUDNY RÓŻ / 6115
WEŁNA TROPIK, BRUDNY RÓŻ / 6115
115,00 zł
m.b.
NIEBIESKA WEŁNA TROPIK MERYNOS 6114
NIEBIESKA WEŁNA TROPIK MERYNOS 6114
115,00 zł
m.b.
KUPON 1,5m/ JEDWAB NATURALNY, KREPA JEDWABNA RICHMOND/ 6082
KUPON 1,5m/ JEDWAB NATURALNY, KREPA JEDWABNA RICHMOND/ 6082
345,00 zł 290,00 zł
Kupon. Cena dotyczy określonej ilości (opis).
KUPON 1m/ JEDWAB NATURALNY, KREPA JEDWABNA RICHMOND/ RÓŻ 6081
KUPON 1m/ JEDWAB NATURALNY, KREPA JEDWABNA RICHMOND/ RÓŻ 6081
230,00 zł 210,00 zł
Kupon. Cena dotyczy określonej ilości (opis).
JEDWAB NATURALNY/ KREPA JEDWABNA 6090
JEDWAB NATURALNY/ KREPA JEDWABNA 6090
100,00 zł
m.b.
JEDWAB NATURALNY , KREPA JEDWABNA/  PANELE 6088
JEDWAB NATURALNY , KREPA JEDWABNA/ PANELE 6088
210,00 zł
Kupon. Cena dotyczy określonej ilości (opis).
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl