Polityka prywatności

 

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO”, „GDPR” lub „Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych”).

 

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy lajtmar.pl

Administratorem danych osobowych przekazywanych przez użytkowników sklepu lajtmar.pl jest Lajtmar s.c. Piotr Bobrowski, Marzena Bobrowska, z siedzibą przy ul. Boczna 36, 62-050 Krosno. Tel. +48602 498 981 lub 664 288 522, adres e-mail: biuro@lajtmar.pl

 

Szanując Państwa prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych, zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Dane użytkowników serwisu będą wykorzystane jedynie w celu realizacji zamówień oraz komunikacji w ramach zawieranych umów .

Newsletter

O ile Państwo wyraziliście zgodę na zapis do newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych, wyłącznie produktów oferujących przez sklep lajtmar.pl. Zgoda może być cofnięta w dowolnym czasie poprzez kliknięcie w link rezygnacyjny, otrzymany wraz z newsletterem, lub przesłanie żądania na adres biuro@lajtmar.pl

 

Jakie dane zbiera nasz sklep internetowy ?

Sklep internetowy będzie od Państwa zbierał następujące dane, w przypadku dokonywania zakupów i procesu rejestracji w witrynie www.lajtmar.pl:

1) Nazwisko i imię, adres, adres poczty elektronicznej, nr telefonu. Potrzebne w celu realizacji zawieranych umów.

2) Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Państwa indywidualnych potrzeb. Można zgodzić się na to, aby wpisane przez Państwa dane zostały zapamiętane i by móc bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej. Więcej informacji w zakładce "Polityka plików cookies"

Podanie powyższych danych jest dobrowolne lecz konieczne do realizacji zawieranych umów.

Przysługuje Państwu prawo: dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo poprawiania danych, przeniesienia danych osobowych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych. W celu realizacji tego uprawnienia, prosimy o korzystanie z opcji w ramach swojego indywidualnego konta lub przesłania żądania na adres e:mail : biuro@lajtmar.pl

 

Komu udostępniamy dane ?

 

W celu realizacji zawieranych umów, sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane naszym partnerom. Mogą to być:

  • firmy świadczące usługi kurierskie/pocztowe, które dostarczają Państwu zakupione towary
  • operatorzy systemów płatności, dzięki którym w bezpieczny i szybki sposób zapłacą Państwo za zakupione towary.
  • podmioty świadczące usługi księgowe/rachunkowe
  • firmy analizujące ruchy użytkowników na naszej stronie

Państwa dane osobowe mogą być także udostępniane organom tj. sądy czy policja - czyli instytucjom upoważnionym do tego z mocy prawa. 

 

Środki zapobiegawcze

Stosujemy techniczne i organizacyjne środki bezpieczeństwa danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną za pośrednictwem sklepu internetowego, zapobiegających pozyskiwaniu i modyfikowaniu tych danych przez osoby nieuprawnione.

 

W przypadku pytań dotyczących powyższej deklaracji ochrony prywatności, warunków korzystania z portalu lajtmar.pl czy możliwości kontaktu z nami, prosimy o wysyłanie uwag na adres: biuro@lajtmar.pl

 

 

Nowości
100% JEDWAB NATURALNY / TWILL JEDWABNY 6262
100% JEDWAB NATURALNY / TWILL JEDWABNY 6262
46,75 zł
Raport. Cena dotyczy 1 wzoru (opis).
KREPA ELASTYCZNA, DRUKOWANA 6297
KREPA ELASTYCZNA, DRUKOWANA 6297
35,00 zł
m.b.
ŻAKARD 6293
ŻAKARD 6293
73,00 zł
m.b.
WEŁNA GRANATOWA 6273
WEŁNA GRANATOWA 6273
121,00 zł
m.b.
WEŁNA CZERWONA / 6290
WEŁNA CZERWONA / 6290
121,00 zł
m.b.
ŚMIETANKOWA TKANINA STRUKTURALNA 6292
ŚMIETANKOWA TKANINA STRUKTURALNA 6292
45,00 zł
m.b.
JEDWAB NATURALNY 6265
JEDWAB NATURALNY 6265
250,00 zł
m.b.
ŻAKARD 6251
ŻAKARD 6251
105,00 zł
m.b.
JEANS, DŻINS GRANATOWY 6311
JEANS, DŻINS GRANATOWY 6311
40,00 zł
m.b.
JEANS, DŻINS ELASTYCZNY GRANAT 6303
JEANS, DŻINS ELASTYCZNY GRANAT 6303
40,00 zł
m.b.
TKANINA W ODCIENIU ZIELENI 6323
TKANINA W ODCIENIU ZIELENI 6323
48,50 zł
m.b.
CZERWONA TKANINA  6239
CZERWONA TKANINA 6239
48,50 zł
m.b.
DZIANINA DŻERSEJ PUNTO/ 6225
DZIANINA DŻERSEJ PUNTO/ 6225
45,00 zł
m.b.
DZIANINA WISKOZOWA , TRYKOT KHAKI 6306
DZIANINA WISKOZOWA , TRYKOT KHAKI 6306
30,50 zł
m.b.
DZIANINA WISKOZOWA/  TRYKOT CZARNY 6227
DZIANINA WISKOZOWA/ TRYKOT CZARNY 6227
30,50 zł
m.b.
WEŁNA, ZIELEŃ OLIWKOWA/ 6272
WEŁNA, ZIELEŃ OLIWKOWA/ 6272
121,00 zł
m.b.
WEŁNA KOSTIUMOWA,GARNITUROWA/ 6248
WEŁNA KOSTIUMOWA,GARNITUROWA/ 6248
86,00 zł
m.b.
PODSZEWKA DRUKOWANA 5267
PODSZEWKA DRUKOWANA 5267
19,00 zł
m.b.
WEŁNA GRANATOWA 6321
WEŁNA GRANATOWA 6321
95,00 zł
m.b.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl