Polityka prywatności

 

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO”, „GDPR” lub „Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych”).

 

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy lajtmar.pl

Administratorem danych osobowych przekazywanych przez użytkowników sklepu lajtmar.pl jest Lajtmar s.c. Piotr Bobrowski, Marzena Bobrowska, z siedzibą przy ul. Boczna 36, 62-050 Krosno. Tel. +48602 498 981 lub 664 288 522, adres e-mail: biuro@lajtmar.pl

 

Szanując Państwa prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych, zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Dane użytkowników serwisu będą wykorzystane jedynie w celu realizacji zamówień oraz komunikacji w ramach zawieranych umów .

Newsletter

O ile Państwo wyraziliście zgodę na zapis do newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych, wyłącznie produktów oferujących przez sklep lajtmar.pl. Zgoda może być cofnięta w dowolnym czasie poprzez kliknięcie w link rezygnacyjny, otrzymany wraz z newsletterem, lub przesłanie żądania na adres biuro@lajtmar.pl

 

Jakie dane zbiera nasz sklep internetowy ?

Sklep internetowy będzie od Państwa zbierał następujące dane, w przypadku dokonywania zakupów i procesu rejestracji w witrynie www.lajtmar.pl:

1) Nazwisko i imię, adres, adres poczty elektronicznej, nr telefonu. Potrzebne w celu realizacji zawieranych umów.

2) Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Państwa indywidualnych potrzeb. Można zgodzić się na to, aby wpisane przez Państwa dane zostały zapamiętane i by móc bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej. Więcej informacji w zakładce "Polityka plików cookies"

Podanie powyższych danych jest dobrowolne lecz konieczne do realizacji zawieranych umów.

Przysługuje Państwu prawo: dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo poprawiania danych, przeniesienia danych osobowych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych. W celu realizacji tego uprawnienia, prosimy o korzystanie z opcji w ramach swojego indywidualnego konta lub przesłania żądania na adres e:mail : biuro@lajtmar.pl

 

Komu udostępniamy dane ?

 

W celu realizacji zawieranych umów, sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane naszym partnerom. Mogą to być:

  • firmy świadczące usługi kurierskie/pocztowe, które dostarczają Państwu zakupione towary
  • operatorzy systemów płatności, dzięki którym w bezpieczny i szybki sposób zapłacą Państwo za zakupione towary.
  • podmioty świadczące usługi księgowe/rachunkowe
  • firmy analizujące ruchy użytkowników na naszej stronie

Państwa dane osobowe mogą być także udostępniane organom tj. sądy czy policja - czyli instytucjom upoważnionym do tego z mocy prawa. 

 

Środki zapobiegawcze

Stosujemy techniczne i organizacyjne środki bezpieczeństwa danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną za pośrednictwem sklepu internetowego, zapobiegających pozyskiwaniu i modyfikowaniu tych danych przez osoby nieuprawnione.

 

W przypadku pytań dotyczących powyższej deklaracji ochrony prywatności, warunków korzystania z portalu lajtmar.pl czy możliwości kontaktu z nami, prosimy o wysyłanie uwag na adres: biuro@lajtmar.pl

 

 

Nowości
WEŁNA KOSTIUMOWA KRWISTA CZERWIEŃ/ 5682
WEŁNA KOSTIUMOWA KRWISTA CZERWIEŃ/ 5682
80,00 zł 64,00 zł
m.b.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl